uFeel.me
В АДА ДА ГОРЯ, АКО ПРЕСТАНА НЯКОГА ДА ТЕ ОБИЧАМ
Автор: Pobeditel,  3 юни 2010 г. в 11:09 ч.
прочити: 655
Звезда магична си, за мен изгряла,
във всяка твоя струна вникнах.
Знам, душата ти е повече от бяла,
заради нея всъщност те обикнах.

Чувствата са изпитание за зрелост
и преливат миговете ни в дихание,
с аромат на майски рози разцъфтели,
пулсирайки в най-топлите признания.

Прегръщам те и докосвам вечността,
ти си моето прекрасно, смело момиче.
Няма по-красива песен от любовта,
животът ни е безусловно обичане.

С желязната си воля мога да мълча
или за теб влюбени думи да изричам.
Сърцето ми е чисто. В ада да горя,
ако престана някога да те обичам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me