uFeel.me
Уж си близо, а ужасно далече...
Автор: didi_bidi,  6 юли 2011 г. в 00:50 ч.
прочити: 213

Думите вече нямат тази сила, която имаха

чувствата останаха,

но времето, сълзите - от нас все повече изпиваха..

Думите са вече кратък стих ,

от който нищо не разбираме

Аз сама си го съчиних

без дори това да подозираме..

Всичко се измени на много -

уж си близо, а ужасно далече.

Кога ще те срещна отново?

Дори и ти не знаеш вече....

Вече не мога да позвъня

на твоята врата като преди,

без да ме е страх, че някои ме следи..

Всичко е така различно,

истинско е, болезнено,

но никога безразлично...

Някои неща не се забравят нито с време,

нито с други хора.

Знаеш, че дори когато всичко спреме

Аз ще те помня!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me