uFeel.me
Уют
Автор: Laska,  18 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 555
потъвам

сгушвам се

в кадифето им

пастелно топло

дълбоко

и нежно

изгубвам се

в тях

копринено меки

и кротки


да

там

в очите ти

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me