uFeel.me
Утро влюбено в нощта..
Автор: estrella84,  31 март 2011 г. в 10:17 ч.
прочити: 390
Утро - прегърнато в мъгла...
Недоспало, сърдито и дъждовно...
Прогонило без срам нощта,
копнежа, трепета, и чувството любовно...

Любов - изпепеляваща, безумна...
Ограбила съня от черните зеници...
И устните оставила безмълвни...
О, утро, греят в тебе хиляди Зорници...

Следобедът ще дойде уморен,
след себе си ще води синкав здрач...
от безвъзвратност натъжен...
Беззвездна нощ... И лунен плач...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me