uFeel.me
Утрин
Автор: Laska,  13 октомври 2011 г. в 13:36 ч.
прочити: 391


Утрото повдига със усмивка
кадифените дипли на нощта.
Денят бърза, без да знае,
че не искам да те пусна
от вълшебната прегръдка
на съня...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me