uFeel.me
Утре
Автор: Pepsan,  22 септември 2012 г. в 02:35 ч.
прочити: 257
Тръгвам си от тук сега,
макар и през нощта.
И плача аз сега,
макар и само със една сълза.
Сърцето ми се губи,
макар и не за много.
И чакам аз за утрешното слънце,
макар че ще избледнее вчерашната ми луна.
И търся любовта в есенна роса,
забравяйки за болката от изгубеното лято.
И не знам до кога ще вярвам в себе си така,
за да продължавам все да чакам своето различно утре.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me