uFeel.me
Утре сутрин ще вали
Автор: ^eLeNa^,  3 март 2012 г. в 01:35 ч.
прочити: 239
Утре сутрин слънцето ще грее с моята болка.
То ще озари и твоя ден.
Ще те топли с моята мъка,
докато дъжд вали във мен.

Знам, любими, ти няма да го забележиш,
няма да опиташ да ме спреш.
И след всичките усилия,
любовта ми пак ще погребеш.

Но въпреки това, аз много те обичам,
затова и утре ще вали.
И когато дъждът те погали, 
ще те галят всъщност моите сълзи. 

Аз ще тръгна, но ще взема нещо твое -
гласът ти ще е винаги със мен.
И ще ми напомня колко те обичам
все по-силно с всеки следващ ден.

Сама ще съм, когато теб те няма, 
макар да чувствам, че чужд си ми ти.
И макар че няма да го видиш,
от липсата ти ме боли. 

Душата ми болна ще е щом не те усеща.
Сърцето ми всяка нощ ще те сънува.
Макар и далеч, любими, ти ще си в ума ми
и споменът за теб ще ме лекува.      
                      

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me