uFeel.me
Утопия
Автор: nxxoxo,  19 юли 2010 г. в 16:02 ч.
прочити: 269

Ти ме прегърна и тихо седна.

С усмивка – както обикновено.

И после с надежда погледна.

Мълчахме. Тъй съкровено.


Ти помълча за мен.

Аз ти благодарих мълчаливо.

А хоризонтът обезлюден,

ни мълчеше във сиво.


Ти пак ми даде малко душа.

Малко, но достатъчно беше.

И исках слънцето да заглуша,

Защото ти бе там и за мен мълчеше. 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me