uFeel.me
*Утеха*
Автор: l.hiena,  31 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 456

*

Моя черно-бяла смърт, изпепели ме,

хвърли по мен на огъня плача.

По своя път олющен поведи ме

и бездъхна остави ме - да мълча

*

и да гледам как на глътки безпощадни

бавно, бавно ме изпиваш цяла.

Устните ти - животворно-хладни

да изсмучат мъката ми натежала.

*

И вземи ме, смърт, във топлото си ложе,

положи ме като странник уморен.

Щом да е до мене Той не може,

утеха ще е - ти да си до мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me