uFeel.me
Утеха
Автор: asenov,  30 януари 2012 г. в 12:55 ч.
прочити: 243

Протегни към мен ръце, кажи ми - ела!
Позволи да склоня глава на твоето рамо
самотник съм, останал беден в любовта
дойдох с топлина да ме утешиш само.

Пъди ме ако искаш после, забрави ме
аз ще си отида тъй тихо както дойдох,
за миг нека всичко забравя
бъди ми заслон докато спре дъжда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me