uFeel.me
Утеха в съня
Автор: slance,  1 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 379
Мисля за теб сутрин,
когато видя първите слънчеви лъчи...
мисля за теб през деня,чудейки се
какво ли правиш...
мисля за теб,
когато гледам телевизия...
дали гледаш същия филм..
смееш ли се на това,
на което се смея и аз..
хиляди въпроси и нито един отговор..
защо живота така ни раздели..
боли ме..
нямам търпение да дойде нощта..,
когато затворя очи виждам
любимото лице,
красивата ти усмивка..
в съня аз съм отново с теб-
целувам те,прегръщам те,
бдя над теб,докато спиш,
а когато дойде утрото прошепвам
,,обичам те,слънчице..липсваш ми.."
и си отивам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me