uFeel.me
Устни на грешница
Автор: antoan1antoan,  21 октомври 2010 г. в 08:07 ч.
прочити: 1112
Устни на грешница,
тяло на блудница,
душата на скитница,
в теб ли трябваше
аз да се влюбя?...

Ръка на художник,
талант на поет,
гласът ти омайва ме...
Ох!... всичко си имаш...
Защо ли те срещнах,
кажи ми?...

Красива в лъжите си,
моя в мечтите,
след тебе изгарят
мъжките погледи...
Това е съдбата ми!

Крака на актриса,
очи демонични...
синеят, разсипват
усмихната призрачност,
нощта да запалят...
О, Боже!...
Копирах те в стиха си!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me