uFeel.me
Усмивката
Автор: murzelanata,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 651
Усмивката, в която аз се влюбих,
лицето,което исках в нощта!
Тя отиде си внезапно плаче моята душа,
плаче и умира иска онези устни в нощта,
които нежно се усмихват и разпалват любовта!
Кристалната усмивка, която виждах всяка нощ
щом лекичко полегна в моето легло!С
утрин щом отварям моите очи искам тя да казва
"Обичаш ме нали?” Но защо изстива вече моят
скъп кристал,защо отива си далече
усмивката която пожелах!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me