uFeel.me
Усмивката ти…
Автор: alims,  3 февруари 2009 г. в 11:12 ч.
прочити: 1086

Тъй желая...                                                                                                           

усмивката ти слънчева

да гали нежно моето лице,

а любовта ти  да сгрява

с огъня си моето сърце...

Искам неистово, безумно

теб и твойта мисъл

Искам те, желая

... с теб да полетя!

Твоето щастие, мечтая

и мечтите ти да станат

реалност аз желая!






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me