uFeel.me
Усмивка
Автор: janker,  9 май 2011 г. в 17:41 ч.
прочити: 880
Усмивка вълшебна,
божествено красива.
Ти си загадъчно нежна,
ти си омайна и сладка.
Усмивка безкрайно красива,
целувка нежна и мила.
Искам теб и любовта ти щастлива,
с усмивка вълшебна,
и целувките нежни.
Търся те в небесата,
търся те в изгрева на зората,
в уханието на цветята,
а си толкова близо,
до мен на земята.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me