uFeel.me
Усмихни се
Автор: qnko_pz,  13 юни 2013 г. в 10:42 ч.
прочити: 206

Усмихни се! Красива си!

Казвам го съвсем сериозно!

Макар да не вярваш на думи,

различавам хубаво от грозно.

 

В очите ти пламък наднича,

аз го виждам, тук и сега…

дори не е нужно да тичаш,

за да догониш с мен любовта.

 

Имам сънища, често,

с теб стоим на брега на река,

нежен полъх косите развлича

и стоим ръка до ръка…

 

А до нас, като в приказна есен

ни нашепва тази река.

как светът е безкрайно чудесен,

щом в ръката си имаш ръка…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me