uFeel.me
Усмихната ме запомни!
Автор: Inga63,  29 октомври 2011 г. в 11:10 ч.
прочити: 387
Усмихната ме запомни,
защото това аз мога да ти дам!
Усмивката - дарявам я на всеки!
Усмивката, която не продавам за пари!

Дошла от друг свят  и друго време
аз преобърнах твоя свят неприкосновен!
Усмихната ме запомни,
дори и... през сълзи!

Усмихната ме запомни,
за да ми е леко и
да продължа живота си напред1
Сама дойдох! Сама си тръгнах!
Сама останах в моя малък свят...

Усмихната ме запомни
и... не ме мрази!

Усмивката е образ, маска -
знае всеки!
Усмивката заменям
за... ЛЮБОВ!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me