uFeel.me
Усещай ме..
Автор: alivmari,  19 ноември 2012 г. в 19:14 ч.
прочити: 214
Липсваш ми както слънцето,
нуждая се от теб, от топлината ти
целувай ме, изгори ме с устните 
дай порив и живот на душата ми!
 
Имам нужда да усещам дъха ти
любовта ти, твоята нежност и стил,
целуни ме, ти открадна ума ми,
разтопи ме от наслада и ме убий...
 
Усещай ме, рисувай  ме с устни,
докосвай ме, плени ме с чар,
целувай ме, недей ме пуска
и опий ме с твоя аромат!
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me