uFeel.me
Усещаш ли?...
Автор: l.hiena,  30 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 610

*

Усещаш ли,т ъй както аз усещам

натежала под клепачите сълза

след всяка наша незована среща,

след всяка неизречена мълва?!

*

И изгаряш ли, тъй както аз изгарям

след всички неизказани копнежи?!

И потъва ли и твоята душа в поквара,

след своите обжарени летежи?!

*

И умираш ли, тъй както аз умирам

след нашето неволно разминаване?!

Намираш ли (аз тъй и не намирам)

утеха в спомените си сподавени?...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me