uFeel.me
Усещане за...
Автор: meri2505,  8 януари 2012 г. в 17:25 ч.
прочити: 191

Нощта прегръща раменете ми,

когато теб те няма,

а мислите завиват ме със топлината

на наш`те споделени мигове...

Липсваш ми... и  лек за тази болка

във сърцето няма,

дори с усмивките и добротата,

които кътаме в душите си!

Надеждата, надеждата едничка

ми дава сили да живея,

че ще успея аз във всичко,

дори да ми изглежда, че линея,

дори да ти изглежда, че потъвам

във някаква особена тъга,

аз всеки ден... аз всеки миг изплувам –

прераждайки се с любовта...

Тя ми дава сили и надежда,

тя ме топли, ако ти не си до мен

тя е вярата ми и копнежа

да посрещна утрешния ден!

В.Търново, 07. 01 2012г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me