uFeel.me
Усещане за нежност
Автор: rad,  20 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 421
Отключваш тази чувственост, която
се стича като капка дъжд по устни.
Отронва се - прашец от звездопади.
Вибрира като струна на цигулка.

Рисуваме с телата си Вселени.
От шепота се раждат Супер Нови.
Ръцете ми умират върху тебе,
за да възкръснат в твоите отново.

Не е любов, начало или мисъл,
усещане за даденост. Утеха...
А нощ, в която ще разцъфнат лилии.

Върху душата ти. Целуната от мене.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me