uFeel.me
Усещане за истина
Автор: LJULJU23,  30 декември 2009 г. в 11:24 ч.
прочити: 295
Далече си, а искам да си тук,
да те погледна нежно във очите,
да те целуна пак на болката напук,
да се превърнат в истина мечтите.

Далече си, а те усещам в мен -
сърцето ми сега  тупти за двама.
Изпълваш мислите ми всяка нощ и ден,
жадувам те - не искам да те няма.
 
Рисувам сънища с отворени очи ,
изпращам ти по вятъра подарък:
прегръдките ми в него усети -
във тях съм вплела цялата си вяра.

На слънцето заръчах да те милва,
да те докосва вместо мен с лъчи.
Луната съм помолила красива
над твойте сънища във нощите да бди.

Далече си, но зная, че те има.
Откривам те във всеки нежен цвят.
Превърна в лято ледената зима,
изпълни с обич целия ми свят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me