uFeel.me
Усещам любовта
Автор: jalousie,  2 август 2011 г. в 16:53 ч.
прочити: 296
Само с поглед ме изгаряш.
Само с устни ме влудяваш.
Само с пръсти ти долавяш в мен любовта.

Само с поглед покори ме.
Само с устни запали ме.
Само с пръсти бавно вкарвай в мен любовта.

Само с поглед озари ме.
Само с устни улови ме.
Само с пръсти докосни ме, усещам любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me