uFeel.me
Уроци
Автор: dim-dam-dum_F,  24 октомври 2009 г. в 03:38 ч.
прочити: 304
Научи се да не се завива...само се сгушваше в Него.
Научи се да не ползва гланц за устни ...само да целува Него.
Научи се да не топли ръцете си между коленете си...само трябваше да сложи ръцете си в Неговите.
Научи се да не спи на твърди възглавници...само да лежи на Неговото рамо.
Научи се да не се крие ...само трябваше да погледне в Неговите очи.
Научи се да не плаче... само да погледне Неговата усмивка...и тя самата се усмихваше.
Научи се да не бъде сама...само да бъде с Него.
Научи се на толкова неща...само не и да бъде без Него.
Не разбра какво е живота без Него.
А той беше просто Някои.
За нея е повече от Всичко.
Сега как да се научи?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me