uFeel.me
Урок по Обич
Автор: tonia_borisova,  8 август 2011 г. в 14:14 ч.
прочити: 248

На скъпия ми Александър - с обич, завинаги!  
         

Чета отново твоите писма  -

и пак те преоткривам.  Всъщност,

за теб била съм повей от крила,

заключени в далечна, чужда къща;

 копнеж, мечта и светъл - Божи знак,

любов съдбовна, красота и нежност...

Спасение в самотния ти мрак,

и вяра в споделената безбрежност.

От всеки ред признание виси,

като лавина - яростно стаена

над тихите, мечтателни реки

от спомени за съкровено време.

Самоанализ, упреци, вина,

ревности и прошки-обещания...

 Звучи във всяка дума Любовта,

сълзи просветват, скрито премълчани...

Мечтания и вяра в чудеса -

съкровищница жива са писмата

и дом на влюбената ти Душа!

Урок по Обич за децата ни!

08.08.2011г., Ямбол


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me