uFeel.me
Ураган
Автор: letisiq77,  4 декември 2009 г. в 02:11 ч.
прочити: 637
Колко много боли да те губя,
всеки път щом се спусне нощта,
колко много боли да се будя,
и да зная, че пак съм сама.
Колко много боли да те искам,
да те търся в тълпата с очи,
колко много боли да подтискам,
любовта всичко в мен да гори.
Колко много боли да те чакам,
без да зная дали, ще си с мен,
колко много боли да избягам,
от страстта си дори и за ден.
Колко много боли любовта ми,
разрушаваща, огнен вулкан,
колко много боли сякаш рани,
ти отваряш с любов - ураган.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me