uFeel.me
Untitled
Автор: Richard,  21 ноември 2009 г. в 13:04 ч.
прочити: 191

Любов гърдите ми изгаря

И пламъкът расте, не спира

Но аз не ще да се опаря

Щом от твоето сърце извира

 

И слънчеви кълбета две

Догонват се и в миг се сливат,

Че порив страстен ги зове

Едно без друго мира не намират

 

Но слели се в едно веднъж

В стихия като лава се разливат

Любов струи на шир и длъж

Вселената в сияние обливат

 

20.05.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me