uFeel.me
Un Amore Grande
Автор: min_hetep,  25 февруари 2013 г. в 21:23 ч.
прочити: 326
Вкоренена.
До центъра на земята.
Присъща.
Неизменна.
Живяна.
До вяра и святост.
До неподвластност.
Велика
и постоянна.
Пълноценна
и сляпа.
За всеки останал
с тъмни желания
пред стената.
Съкровена и топла.
Бранеща, жадна.
Непорочна
от пълноводност
за всяка измяна.
Единствена,
същностна, пряма.
Искрена и желана.
С всяко дихание.
Un Аmore Grande.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me