uFeel.me
Уморих се
Автор: raia vid,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 503
Уморих се
да те чакам,
все да мисля,
нощите да плача.

Уморих се
стихове да пиша,
като идваш -
да не дишам.

Уморих се
погледи да свеждам,
че от страст изгарям
тебе ли поглеждам.

Уморих се
да стоя пред телефона
да се моля и да искам
като пред икона.

Стига вече!
Да забравя всичко
се заричам -
Уморих се да обичам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me