uFeel.me
Уморени...
Автор: nella_gold,  22 юли 2010 г. в 07:46 ч.
прочити: 348
Уморени за сън, не заспиват
очите. Вече тъмно е вън,
но за сън не запитват...

Непокорно сърце
бие силно в гърдите.

Гледам в мрака навън,
със надежда да видя
твоя поглед смутен,
твойта плаха усмивка...

Ще заспя... Във съня си
пак за тебе ще питам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me