uFeel.me
Уморена от предишни любови
Автор: castaway_,  10 юли 2013 г. в 15:53 ч.
прочити: 409
Поредният!
Различен не си!
Влюбвам се, разлюбвам се...
... накрая боли! 
Все същото! 

Сценарият е ясен. 
Прозрачен.
Дори детайлите знам наизуст,
до онзи дребен момент, когато
целият свят ще ми бъде пуст.
Ще се питам „Как стигнах до тук?“
А отговор няма. Само много въпроси. 
Тишина. И никакъв звук.
Огорчена от предишни любови,
днес съм уморена 
и слагам окови
на сърцето си. За да спре
да обича,
да диша,
да вярва
и най-вече да спре да се чупи на две.

Уморена от предишни любови,
днес се усмихвам по навик
и нямам, нямам сила за нови...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me