uFeel.me
Уморена любов
Автор: yana_kostova,  16 април 2013 г. в 16:18 ч.
прочити: 387

Добър вечер, Любов, закъснях ли?

Щом ме чакаш навярно не съм,

но в очите ти гасне забравен

спомен някакъв, (или пък сън).

Колко жалко, Любов, изтрезняла си,

виж как мъдро и тежко мълчиш.

Е, навярно се случва понякога

нечий страх и вина да простиш.

Не заспивай, Любов! Уморена си?

Ще се срути без теб този свят.

Всичко вече е толкова временно,

всичко вече прилича на грях.

Ех, Любов, и такава те искам,

ще танцуваме с теб някой ден.

Днес е време за грешки и липси.

Само моля те, дишай за мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me