uFeel.me
Умирам бавно
Автор: pusssinka,  17 юли 2008 г. в 20:53 ч.
прочити: 522

Отново душата ми за тебе страда,
а сърцето сякаш от болка умира.
Когато съм без тебе потъвам в ада,
а душата ми просто бавно загива.


Умирам бавно без твоята любов
и без прегръдките на твоите ръце.
За какво ми е този нещастен живот
щом не мога да имам твоето сърце?


Измъчвам се - Умирам бавно,
дали някога ще спре да ме боли?
Не зная дали ти е забавно,
когато сърцето ми от болка кърви?!


Ти не знаеш какво се крие в душата ми,
а някога помислял ли си за това?
Когато съм без теб прегръщам самотата ми,
а всичко около мен е само тъга.


УМИРАМ - това е надеждата за мен
ще спре ли от любов да ме боли?
Ти не знаеш, че гасна всеки ден
когато душата ми се дави в сълзи.


Отново плача - това ли постигнах
след толкова години борба?
Сърцето ти дори и не достигнах,
а това ли бе проклетата съдба?


Как без тебе да живея,
като дори и надеждата в мен - УМРЯ?
Как да ти кажа - дори не смея?
Обичам те - дори и не разбра...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me