uFeel.me
Уличница
Автор: pupolino,  4 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 381
Безсрамно гола те посрещам.
Коприненото ми легло
С воали нежни ме прегръща
И крие къдри от злато.

В прозореца звездите светят,
Усмихва се вечерен час.
Пристигаш ти – мечтан и вечен –
За обич плащаш във аванс.

Красив си. Всичко е красиво.
Пожар без пламъци и дим,
Но времето тече и тръгваш –
За повече не си платил.

След теб разхвърляни банкноти
За спомен върху мен лежат,
Сълзите ми – безмълвни ноти,
Си стичат и без глас крещят.

Че аз! Безсрамницата гола!
Че аз! Продажната жена!
За обич да мечтая мога
Без тарифа и цена.

Че аз! Една платена курва
Със теб живее в чуден свят.
А колко други вън тепърва
Ме чакат, за да ми платят…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me