uFeel.me
Ухание на радостни сълзи
Автор: MegaDance,  14 ноември 2010 г. в 10:19 ч.
прочити: 289

Една е думата,
която все на устните седи.
Отдавна неизречена,
изпратих я при теб да долети.

Един е шепотът
в дълбините на душата ми.
И с нежност обгърнато
подарих ти и сърцето си.

Един си и Ти,
онзи на когото се обричам...
И в болка и във радост
цяла ти се вричам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me