uFeel.me
Убийствена любов
Автор: dio_perdona_io_no,  17 декември 2012 г. в 10:21 ч.
прочити: 450
Нашепват нещо, облаците в небосклона...
За момичето разперило ръце.
Момичето надвиснало над склона.
Да яхне бе готова, бурни ветрове.


Светът, вселенета, пространството се свиват.
От болката - копнежа в нейното сърце.
Звездите също не заспиват,
да грeят в тъжното лице.


Не трябва много, стъпка само.
И полет тих, под звездното небе.
Тя искаше да бъдат - двама.
Очи в очи, сърце в сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me