uFeel.me
УТРО
Автор: cvetian,  5 март 2011 г. в 10:42 ч.
прочити: 303
Сутрин е и слънцето изгрява.
Праща вредом свойта светлина.
Радост то на всекиго дарява -
нека имат всички топлина.
Леко аз отварям си очите,
тъй пленена от образа ти мил.
Ти ме сгряваш силно със мечтите,
чрез които тебе съм открила.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me