uFeel.me
УТРЕ
Автор: bohem,  23 ноември 2011 г. в 23:14 ч.
прочити: 426
Утре, щом ме грабнат мисли шеметни,
аз ще запрепускам. С дивите коне,
в нежен стих – съновник твой на времето,
в твоята гора... И в моето небе.
Ти ще си роса – на пъстри капчици.
Аз ще съм за тебе старият геран.
Двама ще се скрием от натрапници
в нашите мечти... и в сбъднат стих, и блян...
Виж - конете рият със копитата.
Лудо пърхат с ноздри. Нашата любов
тайнствена вода е - ненапитата.
Чака само твоя таен благослов.
Утре, щом обяздя тайно чувствата,
диво щом препусна в твоята гора.
Две мечти ще бъдем с теб, изпуснати –
луднал дъжд и млада, влюбена трева.

Ноември,2011г.
гр.Тополовград
Николай Дялков 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me