uFeel.me
УСМИВКАТА ТИ...
Автор: Ивайло Яков,  9 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 593
За миг да можех аз да ги целуна-
изгряват две дъги, а вън е мрак,
две вълшебства - устни полулунни-
усмивката ти топла виждам пак.

Грее с вятъра прелива в ярък сън,
но не мога тук при мен да задържа,
как с очи да взема крехкия й звън,
сред плахите въздишки на нощта.

За миг да можех аз да се превърна
до Теб в една изгряваща звезда…
полулунно ти ще ме прегърнеш,
с най-топлата усмивка - Любовта.

31.05.07.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me