uFeel.me
УСЕЩАНЕ ЗА ЛЮБОВ
Автор: dadi281,  3 май 2011 г. в 07:45 ч.
прочити: 343
Тишината на нощта,
унасящата песен на прибоя,
лунната пътека
и топъл пясък под телата.

Нежност ухаеща във въздуха,
обич пропита в пясъка,
любов обсебила душите ни
и еротика излъчваща с телата.

Морето нежно ни целува,
вятъра на любовта разнася аромата,
тръстики думите на клетвите ни пазят
и лунен лъч проблясва по телата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me