uFeel.me
УРОК ПО ЛЮБОВ
Автор: MARIYANA,  25 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1034
Ти ме гледаш самоуверено и всеотдайно,
но не този поглед ми трябва,
за да ме накараш да остана.
До сега си избирал много,
но не знеш ,
че всъщност ти си избраният.
Избиран си заради силата,
заради славата, която имаш,
заради буйната страст,
но не и заради това,
което си без тях...
Бил си избиран, но не и разбиран....
Ето защо са нетрайни очите,
в които се вглеждаш...
Затова са студени ръцете,
затова е самотно сърцето.
Затова не те наранява раздялата...
Затова за никоя не съжаляваш....
Ако намериш истинската,
сигурна съм, че ще се стъписаш
и смутен ще се рееш в мислите,
които ще пълнят душата ти...
Ще осъзнаеш, че всички дни
наричаш с едно име,
че се усмихваш на собствената си невинност
и на момчешката нервност,
която ти носят две очи -
единствени и с друго в света несравними.
Ще се видиш красив, прероден,
с неподозирани до сега желания надарен.
Ще изпитваш безкрайна нужда да даваш.
Да даваш и да се надяваш...
Тогава ще дойдат болката и страха
да не бъдеш наранен от раздялата.
Едва когато ги видя в очите ти -
БОЛКАТА И СТРАХА,
едва тогава ще съм сигурна,
че мога да остана....
А що се отнася до мен -
гледам те, шептя ти тези слова,
а душата ми цялата
е... БОЛКА И СТРАХ...
/току що го осъзнах/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me