uFeel.me
УНИКАТ
Автор: ГАЛЯ,  6 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 441
ПАЗИ ГО, ТОЙ Е ЦЕНЕН ЕКЗЕМПЛЯР,
В КУЧКАРНИКА ПРЕПЪЛНЕН С ПОМИЯР ДО ПОМИЯР...

А ЗНАШ ЛИ ЧЕ КАЗВАТ,
ЧЕ МЕЛЕЗИТЕ ИМАЛИ СЪРЦЕ,
ИЗПЪЛНЕНО С ЛЮБОВ ДОРИ И КЪМ ЖЕСТОКИТЕ РЪЦЕ...

АЗ МИСЛЯ ДА СИ ВЗЕМА ПОМИЯР,
А ТИ ПАЗИ И СТИСКАЙ ТВОЯ ЦЕНЕН ЕКЗЕМПЛЯР!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me