uFeel.me
УЛУЛИЦА
Автор: Vetero,  17 март 2013 г. в 13:18 ч.
прочити: 385
Моят сън

се всели

в улулица -

сянка крилата

в корията тиха.

Разрази

във тъмата

пожар от звездици...

... и цяла нощ


не спря

да те вика...                   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me