uFeel.me
УБИВА МЕ
Автор: idan,  2 февруари 2009 г. в 21:23 ч.
прочити: 270

 

ТРАМВАЙ ПОСЛЕДЕН,
ГОЛЯМО ВАЖНО,
ТАКСИ ПИЯНО,
ОТМИНА БАВНО.

СНЕЖНИ КАПКИ.
ТВОИТЕ СТЪПКИ.
ЗВЪН НАДЕЖДЕН,
ЧАКАН ДЕН.

НЯМА ДА ТЕ ВИДЯ...
ВЕЧЕ НЕ МИСЛЯ...
УБИВА МЕ...
УБИВА МЕ ТОВА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me