uFeel.me
У-С-Т-Н-И
Автор: Ari_Kremen,  23 февруари 2011 г. в 14:01 ч.
прочити: 912
18.02.2011 21.30h Bg

Устни нецелувани.
Устни закърнели.
Устни бленувани.
Устни самотни...

Устни непрошепнали.
Устни необичани.
Устни нетрепнали.
Устни неизричали...

Устни изтръпнали.
Устни свити.
Устни помръкнали.
Устни убити...

Ari Kremen

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me