uFeel.me
Тяло без душа
Автор: D.Pachev,  1 юли 2010 г. в 14:38 ч.
прочити: 1304

Във заблуда ли живея? 
Чаках, чакам, но уви. 
Да повярвам ли отново, 
о..сърце защо си ми? 

Стани на камък-замръзни, 
умира в мене любовта. 
Чувствата далече захвърли, 
някъде на края света. 

Тялото ми някак ще живее, 
просто ще остане без душата. 
Слънцето отново ще ме грее, 
като "шут на служба при съдбата". 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me