uFeel.me
Тя
Автор: SisiTy,  22 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 499
Тъжно лице
две нежни ръце
красиви очи
горещи сълзи...

Тя е красива,
но дали е щастлива?
Красиво лице
и тъжно сърце.

Красотата не значи нищо за нея
тя иска само малко любов.
Животът е бил жесток с(ъс) нея
и и е показал колко е суров.

Тя е тъжна...,
но има мечти
с очите красиви
разбива скали.

Дали ще намери
тя някога момче,
което да не вижда в нея
само красиво лице.

Тя иска да видят в нея душата
да вникнат дълбоко в очите красиви,
Тя иска да знаят, че не красотата,
а сърцето запазва чувствата живи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me