uFeel.me
Тя на друг не прилича...
Автор: petinka,  1 юни 2012 г. в 18:32 ч.
прочити: 283

Тя е циганка малка - в косите със цвете,
тя сред табор танцува и омайва мъжете,
тя е волната птица, полетяла в безкрая...
Тя на друг не прилича - в очите с омая.


Тя шала си пъстър полека развързва,
тя коса гъста никога не завързва,
тя смело на коня безстрашно се мята
и с усмивка мъже приковава в земята.


Тя - въглен потаен в очите на всеки,
тя любов дава - те я пазят вовеки,
тя с дайре свири, тя е циганка страстна,
тя е сега малка, но когато порастне...


ще се носи с конете из полята на воля,
сред мъже ще е винаги в главната роля.
Тя, в табор родена, е за обич свободна -
всеки иска да пие - река пълноводна.


Не на всеки дарява обичта си безкрайна,
че в сърце си ще пази девойчина тайна -
да пристане на онзи, дето И го открадне
с целувка по тъмно, и на душа легне!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me