uFeel.me
Тя и Той
Автор: aielo,  9 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 412
Две очи и поглед плах,
други две - потулен страх.
Мъничка искрица между тях.
Поглед трети - строг, неумолим
и пламъче надежда, превърнато във дим.
Молба без думи, отказ ням.
Тя със друг, а той - пак сам.
Живот без него - плач, измама,
а той - отчаян и в тъга - бездънна яма.
След много зими, летен зной,
среща нова - тя и той.
Той - надежда плаха, трепет нов,
тя - поглед пълен с нежност и любов.
Простени грешки и забравен грях,
надежди нови и сподавен смях.
Забравен страх, безмълвно "Да",
пътека обща - той и тя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me