uFeel.me
Тя е там, където остави я!
Автор: gery_74,  18 октомври 2009 г. в 15:30 ч.
прочити: 341
Тя е там, където остави я,
дори не посмя да се промени,
за да може, когато се върнеш,
да са същите топлите нейни черти.

Тя е там, където остави я,
и тъгата е същата в нейните очи,
сълзите са същите парещи бисери,
и любовта от цялата й същност струи.

Тя е там, отново теб търсеща, теб чакаща,
една нежна и страстна, различна жена,
една жена отрекла всичко и себе си,
тъй дълго жадувала за теб и любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me